BYD Seal

BYD Seal

Den kinisiske BYD Seal – en af verdens største bilfabrikker og batteri producenter har en ny sedan på programmet, som skal gøre sig bemærket som en Tesla 3 pandent. Eller skal den?
Prisen er værd at tale om, set i forhold til hvad BYD Seal tilbyder og starter ved 349 tusind.

AutoGefühl anmelder

I Danmark kommer der 2 varianter – “Design & Excelence”, en baghjulstrukket og en firhjulstrukket – sidstnævnte yder 530 hk og kommer fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder. Kabiner er rummelig, kvalitetsindtrykket er højt, nogen vil endda mene at den overgår Teslas kvalitet. Om det så også gælder for infotainment systemet, vil tiden vise.

Seal kommer sidst på året i 2023 – Okt/November.

Se en anmeldelse af BYD Seal lavet af Biltesteren.

BYD SEAL

Rækkevidden bliver på godt 570 km WLPT, et 82,5 kWh batteri som har en ladetid fra 30-80% med hurtiglader (150 kW), på 26 min

Batterifabrikken BYD har LFP som et af deres teknologier indenfor bilbatterier. Altså kort sagt, el-bilbatterier uden de “udskældte” tungmetaller som kobolt, nikkel og magnesium. LFP batteriet er også mere sikkert en Lithium batterier, der ved uheld ikke er de store chancer for at batteriet går i brand har en længere holdbarhed en de traditinelle el-bilbatterier.

e-Platform 3.0

Seal er udstyret med den helt nye Seal e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

BYD Seal er også vinder af den internationale IF Design Award 2023. Med sin sportslige og aerodynamiske stil er BYD SEAL en bil, der tiltrækker sig opmærksomhed. Elegant, strømlinet og spækket med køreglæde.


Se mere på BYDs hjemmeside for priser.
Hvad mener du? Er det Tesla 3’s “banemand”?

Husk at læse de andre bilanmeldelser her på El-bilerne.dk

Seneste indlæg

Om Elbilerne

elbilerne.dk
El-Bilerne.dk
Blog Skriver

Her kommer divers el-bilnyheder, indenfor el-bilnyheder, elbil teknologi og anmeldelser m.m.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024