F A Q

Så er El-Bilerne.dk måske stedet hvor du hurtigt, billigt og nemt kan oprette en gratis annonce. Og så er fokus kun på el-biler og ikke blandet med alm. biler.

En annonce tilbydes til private og forhandlere. Der kan for private vælges gratisannonce og betalingsannoncer, hvor prisen for forhandlere har deres eget prisniveau. Læs under “tilføj din bil” og se priserne i bunden af siden.

Du finder en bil fra en anden bruger som har sat en elbil tilsalg. I skaber kontakt og foretager en bilhandel som al anden privat bil-handel.

Nej, el-bilerne.dk tjener intet på en privat bilhandel. Vi skaber gratis kun kontakten imellem køber og sælger. El-bilerne.dk har kun evt. indtægt hvis en betalingsannonce bliver købt.

Garanti og reklamationer ifht. en bilhandel er udelukkende et forhold imellem køber og sælger. El-bilerne.dk har ingen ansvar ifht. bilhandlen, garanti og reklamationer.

Du kan finde finde betingelsene for annoncering, køb og salg og andre betingelser på siden VILKÅR OG BETINGELSER

Nej, oplysninger bruges kun i annoncens løbetid. Når el-bilen er solgt, bliver alle oplysninger slettet. Vi gemmer ikke personoplysninger eller andre oplysninger om sælger eller køber, efter annoncens afslutning. Bilen kan dog bruges som reklame og stå som “solgt” her på siden…

Du har mulighed for at tjene væsentligt mere end en forhandler vil give for din el-bil, set ifht. forhandlerens salgspris på en tilsvarende el-bil og med samme specifikationer. 

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024