Hvem producerer flest el-biler?
Hvem producerer flest el-biler?

Hvem producerer flest el-biler?

1. oktober 2023
0 Kommentarer

Hvem er den største producent af el-biler?

Det er ofte også et spørgsmål man kan tænke over, hvis man har de interesser.
De fleste vil mene at Tesla er den absolut største el-bil virksomhed. Tesla er også stor og dominerende på el-bil markedet.
Europæiske fabrikker har været for langsomme om at komme ud af starthullerne med el-bil produktion, formentlig fordi de stadig og også har fossilbil produktion, som de skal sørge for.

Den kinisiske bilfabrikant BYD og Tesla er dem der topper listen over de største el-bil producenter. BYD er ovenikøbet en af de allerstørste bilbatteri producenter i verdenen. Ja, selv tesla har BYD batterier i nogle af deres biler, b.la den nye og sikre LFP batteritype.


Se listen over el-bilproducenterne.

El-bil produktion 2022

“BYD er sprunget forbi Tesla for at blive den nye EV-konge, hvilket øger sin produktion med hele 211 % i 2022. Givet denne bane vil virksomheden sandsynligvis blive verdens første bilproducent til at producere over 2 millioner elbiler på et enkelt år.

BYD har en begrænset tilstedeværelse på ikke-hjemmemarkeder, men dette kan ændre sig ret hurtigt. Virksomheden planlægger et stort skub ind i Europa, hvor det forventer at bygge fabrikker for at undgå EU-told på kinesisk bilimport.”


Læs artiklen om produktionensmængden af el-biler på verdensmarket.

Andre El-Bil Nyheder findes her.

Seneste indlæg

Om Elbilerne

elbilerne.dk
El-Bilerne.dk
Blog Skriver

Her kommer divers el-bilnyheder, indenfor el-bilnyheder, elbil teknologi og anmeldelser m.m.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024