MG 4 Xpower
MG 4 Xpower

MG 4 Xpower

“MG4 Electric er legesyg og funktionel, kompakt, men alligevel rummelig, og således den fremtidsorienterede løsning. Det er en bil, som giver alle mulighed for at træde ind i universet med ren elektrisk mobilitet.” Sådan skriver MG Motors. Men så er der lige den ny Xpower – Altså MG 4 Xpower !

Fra 0-100 km/t på blot 3,8 sekunder har MG Motors virkelig skabt en “hot hatch” – en seriøs hurtig hatchback.
Med sine 435 hestekræfter gør bilen sig virkelig som en værdig “først fra grønt i krydset” bil – hjulpet godt på vej af de 600 Nm, som virkelig skubber den firhjulstrukkede elbil afsted.

Det tidligere engelske mærke MG er idag ejet af kinesiske SaiC, og har med denne el-bil skabt en ret populær og “almindelig” bil rent prismæssigt, men bestemt også kørselsmæssigt. Fælles for de kinisisk producerede el-biler er, at de med årene er blevet bedre og bedre til at ramme den kvalitet vi ønsker os i europa, samt at batteriteknologien og Ncap standarderne er helt på linie med europæiske el-bilers standarder og krav.

For MG 4 Xpowers vedkommende er batteriet på 64 kWh og den lader fra 10-80 % DC (140Kw) på blot 26 minutter.


El-bilen har en topfart på 200 km/t, så den følger godt med hele vejen i trafikken – også i mellem acceralationerne. Rækkevidden ligger på mellem 385-520 kilometer, alt afhængig af kørestil og model.

Xpower anmeldelse

Se anmeldelserne af MG 4 Xpower herunder og følge med på MG Motors hjemmeside, for MG 4 modellen.

Kuffert & Kørehandsker anmelder MG 4 Xpower

Launch Control


Aktivér XPOWER i Sportstilstand, og du vil opleve en enestående acceleration, nå 100 km/t på kun 3,8 sekunder.

Se også denne interessante 1 til 1 konkurrence om først fra start til slut imellem en MG 4 Xpower og en Audi e-Tron GT med over 500 hk, fra What car youtube kanalen .

Seneste indlæg

Om Elbilerne

elbilerne.dk
El-Bilerne.dk
Blog Skriver

Her kommer divers el-bilnyheder, indenfor el-bilnyheder, elbil teknologi og anmeldelser m.m.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024