Ny Citroën eC3
Ny Citroën eC3

Ny Citroën eC3

Citroën præsenterer den fjerde generation af den populære C3 med en klar ambition om at tilbyde klassens mest komfortable elbil til en fordelagtig pris

Citroën er nu også med på “billig” el-bil vognen. Kampen om de prisbilige elbiler ser ud til at være gået igang og udvalget vokser stille og roligt blandt de prisbillige elbiler. Her er Citroën eC3 som fremme med en fin lille bybil.

Citroën eC3 er udstyret med en 44 kWh LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteripakke. Den har en rækkevidde på op til 320 km (WLTP) og kan DC hurtiglade med 100 kW fra 20 – 80 % på 26 min. Standard AC-opladning tager 2,5 timer med 11 kW eller lidt over 4 timer med 7 kW tilgængelig.

Motoren yder 113 hk og med en topfart på ca. 135 km/t har ë-C3 rigelig kraft og performance til hverdagens kørsel i byen og forstæderne.

Citroen skriver om deres nye eC3:

“Citroën ë-C3 kan fås med en bred vifte af udstyr og smarte løsninger. Med C-Zen Lounge, der bl.a. består af et Head-up Display og et kompakt rat, genopfinder Citroën det traditionelle instrumentbræt. Det giver nem adgang til alle vigtige informationer, uden at føreren skal fjerne sine øjne fra vejen. Herudover er bilen afhængigt af niveau udstyret med en 10,25 tommer infotainmentskærm eller en indbygget ‘My Citroën Play Smartphone Station’, der via en dedikeret app giver adgang til telefonen, radio, navigation mv.

Den nye ë-C3 vil være tilgængelig for sine europæiske kunder i et strømlinet line-up bestående af to versioner ‘You’ og ‘Max’.

’You’-versionen omfatter bl.a. LED-forlygter for, Citroën Advanced Comfort® system, Active Safety Brake (nødbremsesystem), nyt Citroën Head Up-display, ‘My Citroen Play Smartphone Station’ til infotainment, elektriske sidespejle, parkeringsradar bag, hækspoiler, fartpilot, manuel aircondition og 6 airbags.

Topversionen ’Max’ er herudover udstyret med: 17-tommer diamantslebne alufælge, Citroëns tofarvede lakering, tagræling, beskyttelsespaneler for- og bag, 10,25-tommer touchskærm, Citroën Advanced Comfort®-sæder, automatiske vinduesviskere, el-foldbare og opvarmede sidespejle, rat i lædereffekt, 60/40 sammenklappelig sædebænk på anden sæderække, LED-baglygter, tonede ruder bag, automatisk klimaanlæg, 3D-navigation, trådløs opladning, bakkamera mm.

Den nye ë-C3 er den første Citroën model med det nye logo på både front og bagende. Designet og især lyssignaturen er inspireret af konceptbilen Oli. Den fås i fem farver: Polar White, Montecarlo Blue, Elixir Red, Mercury Grey og Perla Nera Black. Herudover er taglak i hvid eller sort standardudstyr på ‘Max’-versionen.”

“ë-C3 bliver produceret i Slovakiet på Stellantis fabrikken Trnava og forventes introduceret på danske marked i Q2 2024. “

Læs mere på Citroën’s hjemmeside om den lille ny el-bil.

Andre el-bil nyheder findes her.

Seneste indlæg

Om Elbilerne

elbilerne.dk
El-Bilerne.dk
Blog Skriver

Her kommer divers el-bilnyheder, indenfor el-bilnyheder, elbil teknologi og anmeldelser m.m.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024