Tesla 3 Longrange RWD - anmeldelse
Tesla 3 Longrange RWD - anmeldelse

Tesla 3 Longrange RWD – anmeldelse

1. oktober 2023
0 Kommentarer

Og så kan du også se en fin gennemgang af den nye faceliftede Model 3.

BILER .TV anmelder her i 2 dele Tesla’s model 3 RWD – den “gamle” model. For der er nemlig også en ny faceliftet model 3 på trapperne, som du også her kan se på Biler.TV’s anmeldelse.

DEL 1.

Biler.TV


Et besøg værd:
Looad Ladestandere til hjemmet, med automatisk refusion af elafgift. 
Se mere her.


I anden del af videoen kan du se langdistance testen, samt for og imod Tesla 3 og ikke mindst en gennem gang af den nye Tesla 3 Highland model.


DEL 2

Biler.TV

Hvad synes du?
Er den gamle Tesla 3 stadig værdig eller skal det være den nye?

I den faceliftede udgave er betjeningen blevet kompliceret yderligere, og det skal man forholde sig til, inden man bestiller bilen. For nogle vil bilens indretning givetvis være et stort plus, og for andre er det årsagen til, at man hellere vil købe en anden elbil.

Tesla melder ikke noget om et nyt batteri (bliver det som LFP batteri ?), men den opgraderede aerodynamik hjælper til at give en længere rækkevidde. I basis-varianten er WLTP-rækkevidden nu 513 km (før: 491 km) og i Long Range Dual Motor-varianten er den nu 629 km (før: 602 km).

Mens accelerationen fra 0-100 km/t er uændret, har Tesla slået en del af topfarten, der nu er 201 km/t i Long Range-varianten mod 233 km/t i den “gamle” Model 3.

Performance”-varianten er der endnu ikke noget nyt om.

Husk, du kan gratis sætte din el-bil til salg her på el-bilerne.dk

Seneste indlæg

Om Elbilerne

elbilerne.dk
El-Bilerne.dk
Blog Skriver

Her kommer divers el-bilnyheder, indenfor el-bilnyheder, elbil teknologi og anmeldelser m.m.

Køb & Sælg din el-bil privat og tjen dine egen udbetaling. El-bilerne.dk skaber kontakten mellem private el-bilejere og formidler annonceplatfomen som gør det nemt at købe og sælge.
elbilerne.dk © 2024